Enviar per e-mail Imprimir RSS
Comparteix
Recomana aquesta pàgina a un amic

Clausura de la celebració dels 50 anys del Centre Excursionista de Banyoles

Dia: Dissabte 28 de maig del 2005

Hora: 19:00

Lloc: Plaça del Monestir, Banyoles

CORAL DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE BANYOLES
(Direcció: Carme Cornellà)

Diada dedicada a la CLAUSURA DE LA CELEBRACIÓ DELS 50 ANYS DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE BANYOLES
- A les 7 de la tarda, a la plaça del Monestir: INAUGURACIÓ DE L'ESCULTURA COMMEMORATIVA DEL CINQUANTENARI DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE BANYOLES.
Aquesta escultura és una idea original de l'artista Joan Oliver. Hi estaran ubicades 50 pedres de 50 cims diferents. Van ser recollides per més de 200 excursionistes que el dia 1 de juny del 2003 varen participar a la Festa Muntanyenca del CInquantenari del Centre i que consistia en assolir 50 cims que es veuen des del puig de Sant Martirià.
El projecte de l'escultura és patrocinat per l'Ajuntament de Banyoles.
També hi han col·laborat: Apavisa / Bertran, enginyeria / Pere Vidal, restauracions / Ferreria Serrat i Arbox S.C. / Jordi Cruells / Joan Constans . I 226 excursionistes.
Inaugurarà l'escultura l'alcalde de Banyoles, sr. Pere Bosch.
- Seguidament, als locals del Centre Excursionista: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: 50 ANYS, 50 CIMS, 50 MIIRALLS, 50 PEDRES, 50 HISTÒRIES. MEMÒRIA DE LA FESTA MUNTANYENCA DEL CINQUANTENARI DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE BANYOLES.
S'hi recull la història que va escriure cada grup excursionista que va assolir un cim el dia 1 de juny del 2003. Conjuntament amb el llibre es lliurarà una fotografia, tipus cartell, de la vista panoràmica des del puig de Sant Martirià. La presentació anirà a càrrec de l'Ernest Costa i Savoia.
S'obsequiarà amb el llibre als participants que van pujar els cims el dia 1 de juny del 2003.
Finalment es farà un petit acte d'homenatge als fundadors del Centre Excursionista de Banyoles i la CORAL DEL CENTRE EXCURSIONISTA interpretarà unes cançons.