Enviar per e-mail Imprimir RSS
Comparteix
Recomana aquesta pàgina a un amic

Celebració de l'11 de setembre, Diada nacional de Catalunya

Dia: Dissabte 11 de setembre del 2004

Hora: 13:00

Lloc: Plaça Major, Banyoles

CORAL DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE BANYOLES
(Direcció: Carme Cornellà) 

La CORAL DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE BANYOLES participa als actes organitzats per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.
Des de l'any passat, l'Ajuntament vol impulsar la tradició de realitzar una ofrena floral en record de totes les persones i entitats que han lluitat per construir el nostre país, dia a dia, davant del monumen-escultura situat a la Plaça Major, el CATALAN POWER, no només a càrrec de les Administracions (l'any passat es va iniciar amb el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Banyoles), sinó també oferir-ho a totes les entitats de la ciutat que hi vulguin participar.

El mateix dissabte 11 de setembre, a les 12 del migdia, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Banyoles hi haurà una conferència a càrrec de l'historiador sr. Jordi Galofré.
A partir de la 1 del migdia, a la Plaça Major hi haurà l'ofrena floral davant de l'escultura Catalan Power, a càrrec de l'Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, juntament amb entitats de la ciutat.
Es farà un homenatge als excombatents republicans de la comarca. Hi assistirà la Delegada Territorial del Departament de Benestar i Família, la sra. Pilar Heras i Trias.
Seguidament, hi haurà els parlaments a càrrec del President del Consell Comarcal, el sr. Jordi Xargay i de l'Alcalde de Banyoles sr. Pere Bosch i Cuenca.
Després del ball dels Gegants de Banyoles hi haurà la cantada coral de ELS SEGADORS a càrrec de les corals:
- Coral Plenitud, del Casal de la Gent Gran, de Banyoles
- Coral del Centre Excursionista de Banyoles
- Grup de Caramelles de Sant Miquel de Campmajor 

Més informació